Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Huishoudelijke Hulp Heerenveen

Bent u op zoek naar huishoudelijke hulp in Heerenveen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij bieden professionele huishoudelijke hulp aan in Heerenveen en omgeving.

Onze gekwalificeerde medewerkers staan klaar om u te helpen met al uw huishoudelijke klusjes. Of u nu hulp nodig heeft bij het schoonmaken, strijken, boodschappen doen of het koken van maaltijden wij hebben de perfecte hulp voor u! Onze medewerkers hebben veel ervaring in het huishouden en ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.

U kunt erop rekenen dat uw huis er na een bezoek van onze medewerkers stralend schoon uitziet. We begrijpen dat het belangrijk is om te weten dat uw huis in goede handen is. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om uw medewerker persoonlijk te ontmoeten voor een gesprek. Dit geeft u de kans om te zien of de persoon een goede match is voor uw behoeften.

Neem contact op voor uw huishoudelijke hulp in Heerenveen

Dus als u op zoek bent naar huishoudelijke hulp in Heerenveen, neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen!

Wat doet uw thuishulp?

Onze thuishulpen zorgen voor een lekker schoon huis. Zij maken bijvoorbeeld uw sanitair schoon, ze stofzuigen en dweilen. Ondertussen kan het beddengoed gewassen worden. U bespreekt met uw eigen huishoudelijke hulp hoe de werkzaamheden worden ingevuld. Waar mogelijk doen wij dingen samen met u; samenwerken is immers gezelliger dan alleen werken. Hoe vaak de hulp langskomt is afhankelijk van uw beschikking van de gemeente.

 

Huishoudelijke hulp niveau 1 (HH1)

Wij bieden thuishulp op twee niveaus. Bij Huishoudelijke hulp niveau 1 bent u degene die bepaalt wat er moet gebeuren in het huishouden. U geeft aan waarmee de thuishulp u van dienst kan zijn. Lukt het niet meer om de regie te voeren over uw huishouden, dan is er Huishoudelijke hulp niveau 2.

 

Huishoudelijke hulp niveau 2 (HH2)

Bij Huishoudelijke hulp niveau 2 bepaalt u in samenspraak met de thuishulp wat er moet gebeuren. De hulp bekijkt de situatie, geeft advies en stemt met u af. De hulp in de huishouding ondersteunt u met taken en neemt ze over waar nodig.

 

Deskundige en betrokken thuishulp

Onze huishoudelijke hulpen zijn deskundig en werken ordelijk en hygiënisch. Ze leveren niet alleen huishoudelijke hulp van goede kwaliteit, ze doen meer. Ze luisteren naar u en kijken hoe het met u gaat. Omdat wensen en behoeften kunnen veranderen, overleggen ze regelmatig met u.

Eén aanspreekpunt

Uw eigen hulp is uw aanspreekpunt, wel zo prettig. Alles rondom de hulp bespreekt u dus met de thuishulp. Uw thuishulp wordt ondersteund vanuit ons servicekantoor in Sneek. Wilt u graag contact opnemen met ons serviceteam? Dan kunt u op werkdagen van 09:00 uur tot 17.00 uur contact met ons opnemen. Bel naar 0515 20 20 80 of vul het contactformulier in.

Thuishulp aanvragen

Veelgestelde vragen

Wie kan gebruikmaken van huishoudelijke hulp in Heerenveen?
Onze huishoudelijke hulp in Heerenveen staat open voor ouderen, mensen met een beperking en anderen die hulp nodig hebben bij het schoonhouden van hun huis. We zorgen ervoor dat iedereen de benodigde ondersteuning krijgt.
Wat zijn de voordelen van huishoudelijke hulp van Suver Thús in Heerenveen?
Onze huishoudelijke hulp in Heerenveen verlicht de druk op cliënten, zodat ze meer tijd hebben voor andere activiteiten. We bieden professionele ondersteuning, wat leidt tot een schoner en georganiseerder huis.
Welke specifieke huishoudelijke taken kan Suver Thús in Heerenveen uitvoeren?
Ons team kan een breed scala aan taken aanpakken, zoals stofzuigen, afstoffen, keukenreiniging, sanitair schoonmaken, wassen, strijken en meer. We passen onze diensten aan op basis van de behoeften van de cliënt.
Zijn de medewerkers van Suver Thús in Heerenveen goed opgeleid voor huishoudelijke hulp?
Ja, onze medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over de nodige ervaring voor huishoudelijke hulp. Ze zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorg en ondersteuning.
Hoe kan ik contact opnemen met Suver Thús voor huishoudelijke hulp in Heerenveen?
U kunt contact met ons opnemen via onze website (https://suverthus.nl/contact/) of telefonisch. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een afspraak te maken.