Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Huishoudelijke hulp van Suver Thús

Huishoudelijke hulp is een uitkomst als u zelfstandig kunt wonen, maar het huishouden niet helemaal zelf kunt doen. Woont de hulpbehoevende in de gemeente Súdwest-Fryslân, De Fryske Marren, of Waadhoeke? Dan kunt u gebruik maken van de huishoudelijke hulp van Suver Thús. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden voor huishoudelijke hulp voor de gemeente Heerenveen en Tytsjerksteradiel. We leggen u graag uit wat u dan krijgt.

Hulp aanvragen

Wat doet onze huishoudelijke hulp voor u?

Onze huishoudelijke hulpen zorgen voor een lekker schoon huis. Zij maken bijvoorbeeld uw sanitair schoon, ze stofzuigen en dweilen. Ondertussen kan het beddengoed gewassen worden. U bespreekt met uw eigen huishoudelijke hulp hoe de werkzaamheden worden ingevuld. Waar mogelijk doen wij dingen samen met u; samenwerken is immers gezelliger dan alleen werken. Hoe vaak de hulp langskomt is afhankelijk van uw beschikking van de gemeente

 

Huishoudelijke hulp niveau 1 (HH1)

Wij bieden thuishulp op twee niveaus. Bij Huishoudelijke hulp niveau 1 bent u degene die bepaalt wat er moet gebeuren in het huishouden. U geeft aan waarmee de thuishulp u van dienst kan zijn. Lukt het niet meer om de regie te voeren over uw huishouden, dan is er Huishoudelijke hulp niveau 2.

Huishoudelijke hulp niveau 2 (HH2)

Bij Huishoudelijke hulp niveau 2 bepaalt u in samenspraak met de thuishulp wat er moet gebeuren. De hulp bekijkt de situatie, geeft advies en stemt met u af. De hulp in de huishouding ondersteunt u met taken en neemt ze over waar nodig.