Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Over Suver Thús

Over Suver Thús

Zorg voor een glimlach. Onze belofte en missie. Dat is waar wij van Suver Thús voor staan én gaan. Elke dag weer. We vertellen u graag waarom wij dit doen.

Schoon en leefbaar.

Onze basistaak klinkt zo simpel; het schoon en leefbaar houden van de huizen van onze cliënten. En zeker; deze basistaak nemen wij heel serieus. Wij zijn er, zonder arrogant te willen zijn, gewoon erg goed in.

Zorg voor een glimlach

Een schoon en leefbaar huis is een basis om gelukkig te kunnen zijn. Het is natuurlijk niet genoeg. Wij willen zorgen dat er naast dat schone huis ook een beetje geluk mee komt met onze hulp. Een huis is immers pas leefbaar als er ook met een glimlach gewoond kan worden. Met onze persoonlijke aandacht willen wij voor dat beetje extra geluk zorgen. Goed kijken naar uw wensen en behoeftes en daar zo goed mogelijk op inspelen. Als wij geweest zijn moet u als client weer met een glimlach verder kunnen.

Waarom?

Mogelijk vraagt u zich dat af. Waarom doen jullie dit? De reden is simpel. Wij geloven dat langer thuis blijven wonen zonder geluk weinig meerwaarde heeft. Gelukkig zijn heeft impact op je gezondheid, op je welbevinden en hoe je in het leven staat.

En dan nog dit

De maatschappij wil graag dat wij Nederlanders langer zelfstandig thuis blijven wonen. Daar helpen wij graag in mee. Dat doen wij samen met u als client (wat u zelf kan moet u ook zelf doen). Samen omdat wij geloven dat hoe langer u zaken zelf aan kan hoe beter dat voor u is. Samen werken is immers ook veel leuker dan alles alleen doen. Langer zelfstandig wonen betekent ook langer zaken zelfstandig blijven doen. Wij ondersteunen u hier bij.  Wij zorgen met u voor zelfstandigheid, trots en zoals beloofd daarmee ook voor een glimlach.

 

Suver Thus; een heel korte introductie

 

Suver Thús is een jong bedrijf, maar toch met een schat aan ervaring. Dat zit zo: met zo’n 600 betrokken medewerkers leveren wij al jarenlang huishoudelijke hulp in het westen van Friesland; nu de gemeenten Súdwest-Fryslân, De Fryske Marren, Heerenveen, Tytsjerksteradiel, Harlingen of Waadhoeke. Eerst deden we dat als onderdeel van Zorg thuis van Antonius, maar sinds 2020 leveren wij thuishulp onder onze eigen naam: Suver Thús.

Trots op onze hulpen

We zijn trots op onze huishoudelijke hulpen. Ze zijn namelijk steengoed in hun vak. Dat betekent inderdaad dat het stuk voor stuk aanpakkers zijn en dat ze goed kunnen schoonmaken. Maar ze kunnen veel meer. Ze zijn bijvoorbeeld ook in staat om te beoordelen hoe een huishouden ervoor staat, en om daar adequaat op in te spelen. Ook zijn ze prettig in de omgang, integer en hebben ze oog voor u als persoon.

En uiteraard zijn onze medewerkers betrouwbaar. Allemaal kunnen ze een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen.

Thús bij u, thús yn Fryslân

Wij vinden het heel belangrijk dat u ‘thuis bent’ met onze hulp. Met andere woorden: dat u zich prettig voelt wanneer de hulp er is. Ook uw thuishulp zal daar alles aan doen. Wilt u bijvoorbeeld Fries spreken? Geen enkel probleem. Wij zijn een Friese organisatie en bijna al onze thuishulpen komen uit Friesland. Ook de medewerkers van ons serviceteam spreken of verstaan Fries.

Ons serviceteam in Sneek

In Sneek is ons serviceteam gevestigd. Deze collega’s maken de planning en zijn het aanspreekpunt voor onze huishoudelijke hulpen. Ook u kunt contact opnemen met ons serviceteam. Bijvoorbeeld bij vragen over geleverde hulp of het aanvragen van huishoudelijke hulp. Bellen kan op werkdagen tot 12.30 uur naar 0515 20 20 80 en e-mailen kan naar info@suver.nl. Voor spoedgevallen zijn we wel in de middag bereikbaar.

Zo vraagt u hulp aan