Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Over Suver Thús

Langer zelfstandig thuis wonen. Dat is waar wij van Suver Thús voor staan én gaan. Elke dag weer. We vertellen u graag hoe we dit doen.

Mensen helpen; het mooiste wat er is.

Mensen helpen vinden wij het mooiste wat er is. Zeker als uw vader, uw moeder, buurman, buurvrouw of uzelf daardoor langer in een vertrouwde omgeving kan blijven wonen. En daardoor gelukkig(er) oud kan worden. Het maakt ons vak een dankbaar vak. Maar bovenal is het een onuitputtelijke motivatiebron voor onze medewerkers.

Ons verhaal

Suver Thús is een jong bedrijf, maar toch met een schat aan ervaring. Dat zit zo: met zo’n 600 betrokken medewerkers leveren wij al jarenlang huishoudelijke hulp in het westen van Friesland; nu de gemeenten Súdwest-Fryslân, De Fryske Marren, Heerenveen, Tytsjerksteradiel of Waadhoeke. Eerst deden we dat als onderdeel van Thuiszorg Zuidwest Friesland, maar sinds 2020 leveren wij thuishulp onder onze eigen naam: Suver Thús.

Trots op onze hulpen

We zijn trots op onze huishoudelijke hulpen. Ze zijn namelijk steengoed in hun vak. Dat betekent inderdaad dat het stuk voor stuk aanpakkers zijn en dat ze goed kunnen schoonmaken. Maar ze kunnen veel meer. Ze zijn bijvoorbeeld ook in staat om te beoordelen hoe een huishouden ervoor staat, en om daar adequaat op in te spelen. Ook zijn ze prettig in de omgang, integer en hebben ze oog voor u als persoon.

En uiteraard zijn onze medewerkers betrouwbaar. Allemaal kunnen ze een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen.

Thús bij u, thús yn Fryslân

Wij vinden het heel belangrijk dat u ‘thuis bent’ met onze hulp. Met andere woorden: dat u zich prettig voelt wanneer de hulp er is. Ook uw thuishulp zal daar alles aan doen. Wilt u bijvoorbeeld Fries spreken? Geen enkel probleem. Wij zijn een Friese organisatie en bijna al onze thuishulpen komen uit Friesland. Ook de medewerkers van ons serviceteam spreken of verstaan Fries.

Ons serviceteam in Sneek

In Sneek is ons serviceteam gevestigd. Deze collega’s maken de planning en zijn het aanspreekpunt voor onze huishoudelijke hulpen. Ook u kunt contact opnemen met ons serviceteam. Bijvoorbeeld bij vragen over geleverde hulp of het aanvragen van huishoudelijke hulp. Bellen kan op werkdagen tot 14.00 uur naar 0515 20 20 80 en e-mailen kan naar info@suver.nl.