Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Moet de medewerker een mondkapje dragen bij mij thuis?

Onze medewerkers houden zich aan alle regels die het RIVM voor zorgmedewerkers die buiten het ziekenhuis werken verplicht stelt. Zo zullen zij afstand houden, geen handen schudden, niezen in de elleboog en vaker hun handen wassen. Als een mondkapje verplicht wordt gesteld dan zullen zij deze ook dragen.

Ik voel mij niet lekker, wat moet ik doen?

Meld dit altijd aan uw hulp. Zij zal in overleg met de teamleider bepalen wat het beste is om in een dergelijk geval te doen. Onze teamleiders zullen ten alle tijden de richtlijnen van het RIVM volgen.

Ik ben verkouden of heb andere klachten gerelateerd aan Corona; wat moet ik doen?

Meld dit zsm aan het zorgkantoor in Sneek. De hulp zal dan tijdelijk uitgesteld worden. Wij zullen in dergelijke gevallen altijd adviseren een test te laten doen. Zodra de uitslag daarvan bekend is neemt u weer contact met ons op.

Ik wil liever niemand in mijn huis in deze tijden; kan ik de hulp uitstellen?

Wij begrijpen uw zorgen. U kunt de zorg uitstellen. Als het slechts voor enkele malen is dan betaalt u nog wel uw bijdrage aan het CAK. Is het voor langere tijd, meld het dan ook aan de gemeente. Zij kunnen dan ook de CAK bijdrage stopzetten.