Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Header Cirkel

Huishoudelijke Hulp Waadhoeke

Voor ouderen of mensen in het algemeen die moeite hebben met de dagelijkse huishoudelijke taken is Suver Thús de juiste keuze! Wij zijn een professionele organisatie die huishoudelijke hulp in Waadhoeke aanbiedt. Wij bieden verschillende soorten diensten aan, waaronder schoonmaken, wassen, strijken, boodschappen doen, tuinonderhoud en nog veel meer.

Onze huishoudelijke hulp staat voor u klaar en doet de klusjes efficiënt en netjes. Zij werken volgens een plan dat is afgestemd op uw wensen en behoeften. De hulp is niet alleen een verlichting van uw dagelijkse taken, maar creëert ook meer tijd en ruimte voor u om te ontspannen.

Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van een subsidie voor huishoudelijke hulp, neem dan contact op met uw gemeente. Huishoudelijke hulp in Waadhoeke is een efficiënte manier om de stress van het huishouden te verlichten. Als u wilt dat wij uw schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, neem dan gerust contact met ons op!

Wat doet uw thuishulp?

Onze thuishulpen zorgen voor een lekker schoon huis. Zij maken bijvoorbeeld uw sanitair schoon, ze stofzuigen en dweilen. Ondertussen kan het beddengoed gewassen worden. U bespreekt met uw eigen huishoudelijke hulp hoe de werkzaamheden worden ingevuld. Waar mogelijk doen wij dingen samen met u; samenwerken is immers gezelliger dan alleen werken. Hoe vaak de hulp langskomt is afhankelijk van uw beschikking van de gemeente.

 

Huishoudelijke hulp niveau 1 (HH1)

Wij bieden thuishulp op twee niveaus. Bij Huishoudelijke hulp niveau 1 bent u degene die bepaalt wat er moet gebeuren in het huishouden. U geeft aan waarmee de thuishulp u van dienst kan zijn. Lukt het niet meer om de regie te voeren over uw huishouden, dan is er Huishoudelijke hulp niveau 2.

 

Huishoudelijke hulp niveau 2 (HH2)

Bij Huishoudelijke hulp niveau 2 bepaalt u in samenspraak met de thuishulp wat er moet gebeuren. De hulp bekijkt de situatie, geeft advies en stemt met u af. De hulp in de huishouding ondersteunt u met taken en neemt ze over waar nodig.

 

Deskundige en betrokken thuishulp

Onze huishoudelijke hulpen zijn deskundig en werken ordelijk en hygiënisch. Ze leveren niet alleen huishoudelijke hulp van goede kwaliteit, ze doen meer. Ze luisteren naar u en kijken hoe het met u gaat. Omdat wensen en behoeften kunnen veranderen, overleggen ze regelmatig met u.

Eén aanspreekpunt

Uw eigen hulp is uw aanspreekpunt, wel zo prettig. Alles rondom de hulp bespreekt u dus met de thuishulp. Uw thuishulp wordt ondersteund vanuit ons servicekantoor in Sneek. Wilt u graag contact opnemen met ons serviceteam? Dan kunt u op werkdagen van 09:00 uur tot 17.00 uur contact met ons opnemen. Bel naar 0515 20 20 80 of vul het contactformulier in.

Thuishulp aanvragen

Veelgestelde vragen