Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Huishoudelijke Hulp Scharnegoutum

Huishoudelijke hulp Scharnegoutum van Suver Thús: Een schone en betrokken thuisomgeving

Huishoudelijke hulp ScharnegoutumBent u zelfstandig, maar heeft u wat hulp nodig bij het huishouden? Suver Thús biedt huishoudelijke hulp voor hulpbehoevenden in Scharnegoutum. Voor de gemeenten Heerenveen en Tytsjerksteradiel kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Hulp aanvragen

Professionele en persoonlijke hulpverlening

Onze huishoudelijke hulpen zorgen ervoor dat u kunt genieten van een schoon en fris huis. Ze nemen verschillende taken op zich, zoals het schoonmaken van sanitair, stofzuigen en dweilen. Ook kunnen ze helpen met het wassen van beddengoed. U heeft de mogelijkheid om samen met uw huishoudelijke hulp te bespreken hoe de werkzaamheden worden uitgevoerd. Wij geloven in samenwerken, want samen klussen klaren maakt het werk niet alleen efficiënter, maar ook gezelliger. De frequentie van de hulp hangt af van de beschikking die u ontvangt van de gemeente.

Deskundige en betrokken hulpverleners

Onze huishoudelijke hulpen zijn deskundig, ordelijk en hygiënisch. Naast het leveren van kwalitatieve huishoudelijke hulp, gaan ze een stap verder. Ze luisteren naar uw wensen en behoeften en houden rekening met eventuele veranderingen in uw situatie. Regulier overleg met u staat centraal, zodat we altijd kunnen inspelen op uw specifieke behoeften.

Eén vast aanspreekpunt

Bij Suver Thús vinden we het belangrijk dat u een vast aanspreekpunt heeft. Uw eigen huishoudelijke hulp fungeert als dit aanspreekpunt, wat het communiceren en afstemmen van zaken rondom de hulpverlening aanzienlijk vereenvoudigt. Ons servicekantoor in Sneek ondersteunt uw hulp, dus als u vragen heeft, kunt u op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur contact opnemen met ons serviceteam. Bel naar 0515 20 20 80 of vul het contactformulier in.

Ruim werkgebied voor huishoudelijke hulp Scharnegoutum

Wij bieden huishoudelijke hulp in verschillende plaatsen, waaronder Scharnegoutum, Sneek, IJlst, Heeg, Lemmer, Heerenveen, Harlingen, de Waadhoeke en Joure. Ook als u in nabijgelegen steden zoals Leeuwarden, Stiens, Dokkum of Wolvega woont, zijn er bespreekbare mogelijkheden voor huishoudelijke hulp.

Huishoudelijke hulp ScharnegoutumHuishoudelijke hulp niveau’s

Bij Huishoudelijke hulp niveau 1 heeft u de regie over de huishoudelijke taken. U bepaalt zelf waarmee de thuishulp u kan ondersteunen. Als u nog in staat bent om de leiding te nemen over uw huishouden, is dit niveau geschikt voor u.

Bij Huishoudelijke hulp niveau 2 werkt u samen met de huishoudelijke hulp om te bepalen wat er moet gebeuren. De hulpverlener bekijkt de situatie, geeft advies en stemt af op uw wensen. De hulp neemt taken van u over wanneer dat nodig is, zodat u nog steeds kunt genieten van een opgeruimd thuis.

Huishoudelijke hulp Scharnegoutum: Neem contact op

Kies voor Suver Thús en geniet van een schone en betrokken thuisomgeving. Onze professionele huishoudelijke hulpen staan voor u klaar om u te ondersteunen in uw dagelijkse huishoudelijke taken, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is. Neem vandaag nog contact met ons op om uw behoeften te bespreken en de juiste huishoudelijke hulp in Scharnegoutum voor u te regelen.

Contact