Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Huishoudelijke Hulp Joure

Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp in Joure? Of misschien bent u op zoek naar een manier om ervoor te zorgen dat er iemand is om uw geliefde te helpen? Wat het ook is, wij helpen u!

Wij zijn er om ervoor te zorgen dat uw huis schoon, georganiseerd en verzorgd is. Of u nu iemand nodig heeft voor de afwas, de was of de vloer, wij zorgen ervoor dat dit goed wordt uitgevoerd.

Wilt u huishoudelijke hulp en woont u in Joure? Dan komt u in aanmerking voor huishoudelijke hulp.

We werken persoonlijk met u samen om te bepalen wat het beste is voor uw situatie en koppelen dan de perfecte persoon aan u. Onze huishoudelijke hulpen zijn experts op hun gebied en zullen u met vriendelijkheid en respect behandelen. We zorgen er ook voor dat u uw eigen contactpersoon heeft die eventuele vragen of zorgen kan beantwoorden terwijl ze in uw huis aan het werk zijn, dus u hoeft zich nergens zorgen over te maken!

Dus, bent u op zoek naar huishoudelijke hulp in de omgeving van Joure? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons aan de slag gaan om uw leven gemakkelijker te maken!

Wat doet uw thuishulp?

Onze thuishulpen zorgen voor een lekker schoon huis. Zij maken bijvoorbeeld uw sanitair schoon, ze stofzuigen en dweilen. Ondertussen kan het beddengoed gewassen worden. U bespreekt met uw eigen huishoudelijke hulp hoe de werkzaamheden worden ingevuld. Waar mogelijk doen wij dingen samen met u; samenwerken is immers gezelliger dan alleen werken. Hoe vaak de hulp langskomt is afhankelijk van uw beschikking van de gemeente.

 

Huishoudelijke hulp niveau 1 (HH1)

Wij bieden thuishulp op twee niveaus. Bij Huishoudelijke hulp niveau 1 bent u degene die bepaalt wat er moet gebeuren in het huishouden. U geeft aan waarmee de thuishulp u van dienst kan zijn. Lukt het niet meer om de regie te voeren over uw huishouden, dan is er Huishoudelijke hulp niveau 2.

 

Huishoudelijke hulp niveau 2 (HH2)

Bij Huishoudelijke hulp niveau 2 bepaalt u in samenspraak met de thuishulp wat er moet gebeuren. De hulp bekijkt de situatie, geeft advies en stemt met u af. De hulp in de huishouding ondersteunt u met taken en neemt ze over waar nodig.

 

Deskundige en betrokken thuishulp

Onze huishoudelijke hulpen zijn deskundig en werken ordelijk en hygiënisch. Ze leveren niet alleen huishoudelijke hulp van goede kwaliteit, ze doen meer. Ze luisteren naar u en kijken hoe het met u gaat. Omdat wensen en behoeften kunnen veranderen, overleggen ze regelmatig met u.

Eén aanspreekpunt

Uw eigen hulp is uw aanspreekpunt, wel zo prettig. Alles rondom de hulp bespreekt u dus met de thuishulp. Uw thuishulp wordt ondersteund vanuit ons servicekantoor in Sneek. Wilt u graag contact opnemen met ons serviceteam? Dan kunt u op werkdagen van 09:00 uur tot 17.00 uur contact met ons opnemen. Bel naar 0515 20 20 80 of vul het contactformulier in.

Thuishulp aanvragen