Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Huishoudelijke hulp in Harlingen: Uw helpende hand

In de gemeente Harlingen begrijpen we dat het leven soms hectisch kan zijn, waardoor het moeilijk wordt om alle huishoudelijke klussen te beheren. Of u nu deel uitmaakt van een druk gezin, een senior bent of simpelweg hulp nodig hebt bij dagelijkse taken, ‘Suver Thús’ is er om u te helpen.

Professionele huishoudelijke hulp in Harlingen

Bij Suver Thús werken we met een team van deskundige professionals die toegewijd zijn aan het leveren van topkwaliteit huishoudelijke diensten in Harlingen. Van het schoonmaken van uw woning, het wassen en strijken van kleding, tot het doen van boodschappen; onze medewerkers hebben de ervaring en vaardigheden om ervoor te zorgen dat uw huis altijd op zijn best is.

Op maat gemaakte dienstverlening

Elke klant is uniek, en daarom wordt onze service specifiek op u afgestemd. We werken nauw met u samen om een plan te creëren dat past bij uw specifieke wensen en behoeften. Ons doel? U een zorgeloze ervaring bieden zodat u kunt genieten van een schoon en opgeruimd huis, zonder de stress van huishoudelijke klusjes.

Huishoudelijke hulp Harlingen

Subsidie voor huishoudelijke hulp via de gemeente Harlingen

Wist u dat de gemeente Harlingen mogelijkheden biedt voor subsidie op huishoudelijke hulp? Als inwoner van Harlingen kunt u contact opnemen met de gemeente om te zien of u in aanmerking komt voor deze subsidie. Bij Suver Thús ondersteunen we u graag bij het navigeren door dit proces.

Contact: Huishoudelijke hulp Harlingen

Bent u op zoek naar betrouwbare en efficiënte huishoudelijke hulp in de gemeente Harlingen? Dan bent u bij Suver Thús aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw dagelijkse leven gemakkelijker kunnen maken!

Contact

Wat doet uw thuishulp?

Onze thuishulpen zorgen voor een lekker schoon huis. Zij maken bijvoorbeeld uw sanitair schoon, ze stofzuigen en dweilen. Ondertussen kan het beddengoed gewassen worden. U bespreekt met uw eigen huishoudelijke hulp hoe de werkzaamheden worden ingevuld. Waar mogelijk doen wij dingen samen met u; samenwerken is immers gezelliger dan alleen werken. Hoe vaak de hulp langskomt is afhankelijk van uw beschikking van de gemeente.

 

Huishoudelijke hulp niveau 1 (HH1)

Wij bieden thuishulp op twee niveaus. Bij Huishoudelijke hulp niveau 1 bent u degene die bepaalt wat er moet gebeuren in het huishouden. U geeft aan waarmee de thuishulp u van dienst kan zijn. Lukt het niet meer om de regie te voeren over uw huishouden, dan is er Huishoudelijke hulp niveau 2.

 

Huishoudelijke hulp niveau 2 (HH2)

Bij Huishoudelijke hulp niveau 2 bepaalt u in samenspraak met de thuishulp wat er moet gebeuren. De hulp bekijkt de situatie, geeft advies en stemt met u af. De hulp in de huishouding ondersteunt u met taken en neemt ze over waar nodig.

 

Deskundige en betrokken thuishulp

Onze huishoudelijke hulpen zijn deskundig en werken ordelijk en hygiënisch. Ze leveren niet alleen huishoudelijke hulp van goede kwaliteit, ze doen meer. Ze luisteren naar u en kijken hoe het met u gaat. Omdat wensen en behoeften kunnen veranderen, overleggen ze regelmatig met u.

Eén aanspreekpunt

Uw eigen hulp is uw aanspreekpunt, wel zo prettig. Alles rondom de hulp bespreekt u dus met de thuishulp. Uw thuishulp wordt ondersteund vanuit ons servicekantoor in Sneek. Wilt u graag contact opnemen met ons serviceteam? Dan kunt u op werkdagen van 09:00 uur tot 17.00 uur contact met ons opnemen. Bel naar 0515 20 20 80 of vul het contactformulier in.

Thuishulp aanvragen

Veelgestelde vragen