Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Huishoudelijke Hulp Friesland

Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp in Friesland? Dan bent u bij Suver Thús aan het juiste adres. Onze huishoudelijke hulpen zijn experts op hun gebied en kunnen u helpen met allerlei zaken. Wij maken schoon en helpen u bij de dingen die u zelf niet kunt. Zoals bijvoorbeeld:

Onze huishoudelijke hulp staat in Friesland op elk moment van de dag voor u klaar, zodat u zich nergens anders zorgen over hoeft te maken.

Betrouwbare en professionele huishoudelijke hulp in Friesland

We begrijpen dat het huishouden soms overweldigend kan zijn en dat u misschien niet altijd de tijd, energie of vaardigheden heeft om alles zelf te doen. Daarom bieden wij een betrouwbare en professionele oplossing. Onze huishoudelijke hulpen zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben ervaring in het uitvoeren van verschillende taken. Ze zijn bekwaam, discreet en respecteren uw privacy.

Bij Suver Thús geloven we in persoonlijke aandacht en maatwerk. We luisteren naar uw specifieke behoeften en stellen een plan op dat volledig is afgestemd op uw wensen en op uw situatie. Of u nu regelmatige hulp nodig heeft of af en toe wat extra ondersteuning wenst, wij zijn flexibel en passen ons aan uw schema aan.

Ons uitgebreide netwerk van huishoudelijke hulp in heel Friesland stelt ons in staat om snel een geschikte professional bij u in de buurt te vinden. We hebben een strenge selectieprocedure en zorgen ervoor dat onze hulpen betrouwbaar, gemotiveerd en goed opgeleid zijn. U kunt erop vertrouwen dat uw huishoudelijke taken in goede handen zijn.

Naast de reguliere huishoudelijke taken kunnen onze hulpen ook helpen bij specifieke taken zoals bijvoorbeeld:

We streven ernaar om u zoveel mogelijk te ontlasten en daarmee uw leven gemakkelijker en plezieriger te maken. Zodat u meer tijd kunt besteden aan de dingen die echt belangrijk voor u zijn.

Voor meer informatie over onze diensten of om zelf een huishoudelijke hulp aan te vragen, kunt u vandaag nog contact met ons opnemen. Ons vriendelijke team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met het vinden van de juiste oplossing voor uw huishoudelijke behoeften. Wij streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen met als doel om uw tevredenheid te garanderen. Neem contact met ons op en ervaar zelf de professionele en betrouwbare service van Suver Thús.

Wat doet uw thuishulp?

Onze thuishulpen zorgen voor een lekker schoon huis. Zij maken bijvoorbeeld uw sanitair schoon, ze stofzuigen en dweilen. Ondertussen kan het beddengoed gewassen worden. U bespreekt met uw eigen huishoudelijke hulp hoe de werkzaamheden worden ingevuld. Waar mogelijk doen wij dingen samen met u; samenwerken is immers gezelliger dan alleen werken. Hoe vaak de hulp langskomt is afhankelijk van uw beschikking van de gemeente.

Huishoudelijke hulp niveau 1 (HH1)

Wij bieden thuishulp op twee niveaus. Bij Huishoudelijke hulp niveau 1 bent u degene die bepaalt wat er moet gebeuren in het huishouden. U geeft aan waarmee de thuishulp u van dienst kan zijn. Lukt het niet meer om de regie te voeren over uw huishouden, dan is er Huishoudelijke hulp niveau 2.

Huishoudelijke hulp niveau 2 (HH2)

Bij Huishoudelijke hulp niveau 2 bepaalt u in samenspraak met de thuishulp wat er moet gebeuren. De hulp bekijkt de situatie, geeft advies en stemt met u af. De hulp in de huishouding ondersteunt u met taken en neemt ze over waar nodig.

Deskundige en betrokken thuishulp

Onze huishoudelijke hulpen zijn deskundig en werken ordelijk en hygiënisch. Ze leveren niet alleen huishoudelijke hulp van goede kwaliteit, ze doen meer. Ze luisteren naar u en kijken hoe het met u gaat. Omdat wensen en behoeften kunnen veranderen, overleggen ze regelmatig met u.

Eén aanspreekpunt

Uw eigen hulp is uw aanspreekpunt, wel zo prettig. Alles rondom de hulp bespreekt u dus met de thuishulp. Uw thuishulp wordt ondersteund vanuit ons servicekantoor in Sneek. Wilt u graag contact opnemen met ons serviceteam? Dan kunt u op werkdagen van 09:00 uur tot 17.00 uur contact met ons opnemen. Bel naar 0515 20 20 80 of vul het contactformulier in.

Thuishulp aanvragen

Veelgestelde vragen