Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Huishoudelijke Hulp Friesland

Woont u in Friesland en bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze huishoudelijke hulpen zijn experts op hun gebied en kunnen u helpen met allerlei zaken. Wij maken al die dingen schoon die u zelf niet kunt, zoals meubels verplaatsen, vloeren wassen, uw kleren strijken en ramen zemen. Onze huishoudelijke hulpen staan op elk moment van de dag of nacht voor u klaar, zodat u zich nergens anders zorgen over hoeft te maken terwijl zij voor u aan het werk zijn.

We hebben een uitgebreid netwerk van huishoudelijke hulpen in heel Friesland die kunnen helpen met allerlei huishoudelijke taken. Ons team bestaat uit professionals die getraind zijn in schoonmaken. Zij komen bij u thuis en helpen u met wat er op dat moment gedaan moet worden – of het nu gaat om hulp in huis of de schoonmaak. Ons team is overal klaar voor!

Voor meer informatie over onze diensten of om zelf een huishoudelijke hulp aan te vragen, kunt u vandaag nog contact met ons opnemen.

Wat doet uw thuishulp?

Onze thuishulpen zorgen voor een lekker schoon huis. Zij maken bijvoorbeeld uw sanitair schoon, ze stofzuigen en dweilen. Ondertussen kan het beddengoed gewassen worden. U bespreekt met uw eigen huishoudelijke hulp hoe de werkzaamheden worden ingevuld. Waar mogelijk doen wij dingen samen met u; samenwerken is immers gezelliger dan alleen werken. Hoe vaak de hulp langskomt is afhankelijk van uw beschikking van de gemeente.

 

Huishoudelijke hulp niveau 1 (HH1)

Wij bieden thuishulp op twee niveaus. Bij Huishoudelijke hulp niveau 1 bent u degene die bepaalt wat er moet gebeuren in het huishouden. U geeft aan waarmee de thuishulp u van dienst kan zijn. Lukt het niet meer om de regie te voeren over uw huishouden, dan is er Huishoudelijke hulp niveau 2.

 

Huishoudelijke hulp niveau 2 (HH2)

Bij Huishoudelijke hulp niveau 2 bepaalt u in samenspraak met de thuishulp wat er moet gebeuren. De hulp bekijkt de situatie, geeft advies en stemt met u af. De hulp in de huishouding ondersteunt u met taken en neemt ze over waar nodig.

 

Deskundige en betrokken thuishulp

Onze huishoudelijke hulpen zijn deskundig en werken ordelijk en hygiënisch. Ze leveren niet alleen huishoudelijke hulp van goede kwaliteit, ze doen meer. Ze luisteren naar u en kijken hoe het met u gaat. Omdat wensen en behoeften kunnen veranderen, overleggen ze regelmatig met u.

Eén aanspreekpunt

Uw eigen hulp is uw aanspreekpunt, wel zo prettig. Alles rondom de hulp bespreekt u dus met de thuishulp. Uw thuishulp wordt ondersteund vanuit ons servicekantoor in Sneek. Wilt u graag contact opnemen met ons serviceteam? Dan kunt u op werkdagen van 09:00 uur tot 17.00 uur contact met ons opnemen. Bel naar 0515 20 20 80 of vul het contactformulier in.

Thuishulp aanvragen