Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Huishoudelijke Hulp Franeker

Als u behoefte heeft aan huishoudelijke hulp in de omgeving van Franeker, kunt u terecht bij Suver Thús. Wij bieden een oplossing voor gezinnen, ouderen en iedereen die moeite heeft met de dagelijkse huishoudelijke taken. Onze professionele medewerkers staan klaar om verschillende klusjes voor u uit te voeren, zoals schoonmaken, wassen, strijken, boodschappen doen en nog veel meer.

Onze huishoudelijke hulp in Franeker wordt verzorgd door bekwame en betrouwbare mensen die experts zijn in efficiënt en netjes werken. Zij volgen een plan dat speciaal op uw wensen en behoeften is afgestemd, zodat u meer kunt ontspannen.

Als u subsidie wilt aanvragen, neem dan contact op met uw gemeente. Bij Suver Thús zijn we trots op onze efficiënte en vriendelijke huishoudelijke hulpdienst, die al uw huishoudelijke taken kan verzorgen. Als u behoefte heeft aan huishoudelijke hulp in Franeker, neem dan vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen!

Wat doet uw thuishulp?

Onze thuishulpen zorgen voor een lekker schoon huis. Zij maken bijvoorbeeld uw sanitair schoon, ze stofzuigen en dweilen. Ondertussen kan het beddengoed gewassen worden. U bespreekt met uw eigen huishoudelijke hulp hoe de werkzaamheden worden ingevuld. Waar mogelijk doen wij dingen samen met u; samenwerken is immers gezelliger dan alleen werken. Hoe vaak de hulp langskomt is afhankelijk van uw beschikking van de gemeente.

 

Huishoudelijke hulp niveau 1 (HH1)

Wij bieden thuishulp op twee niveaus. Bij Huishoudelijke hulp niveau 1 bent u degene die bepaalt wat er moet gebeuren in het huishouden. U geeft aan waarmee de thuishulp u van dienst kan zijn. Lukt het niet meer om de regie te voeren over uw huishouden, dan is er Huishoudelijke hulp niveau 2.

 

Huishoudelijke hulp niveau 2 (HH2)

Bij Huishoudelijke hulp niveau 2 bepaalt u in samenspraak met de thuishulp wat er moet gebeuren. De hulp bekijkt de situatie, geeft advies en stemt met u af. De hulp in de huishouding ondersteunt u met taken en neemt ze over waar nodig.

 

Deskundige en betrokken thuishulp

Onze huishoudelijke hulpen zijn deskundig en werken ordelijk en hygiënisch. Ze leveren niet alleen huishoudelijke hulp van goede kwaliteit, ze doen meer. Ze luisteren naar u en kijken hoe het met u gaat. Omdat wensen en behoeften kunnen veranderen, overleggen ze regelmatig met u.

Eén aanspreekpunt

Uw eigen hulp is uw aanspreekpunt, wel zo prettig. Alles rondom de hulp bespreekt u dus met de thuishulp. Uw thuishulp wordt ondersteund vanuit ons servicekantoor in Sneek. Wilt u graag contact opnemen met ons serviceteam? Dan kunt u op werkdagen van 09:00 uur tot 17.00 uur contact met ons opnemen. Bel naar 0515 20 20 80 of vul het contactformulier in.

Thuishulp aanvragen