Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Huishoudelijke Hulp in Franeker: Suver Thús staat voor u klaar!

Huishoudelijke hulp FranekerIn het hart van Franeker vinden sommigen het moeilijk om alle huishoudelijke taken te managen. Dat is precies waarom Suver Thús met huishoudelijke hulp in Franeker voor u klaarstaat. Onze medewerkers komen u graag zorg uit handen nemen.

Een helpende hand in uw huishouden

Voor de inwoners van Franeker en omstreken die ondersteuning nodig hebben bij hun huishoudelijke taken, is er nu een betrouwbaar adres: Suver Thús uit Sneek. Of u nu een druk gezin heeft, op leeftijd bent of simpelweg een extra paar handen nodig heeft, onze ervaren professionals staan klaar om u te helpen. Ze nemen diverse taken zoals schoonmaak, wassen, strijken en zelfs boodschappen doen moeiteloos van u over.

Vakkundig en afgestemd op uw wensen

De kern van onze dienstverlening is het leveren van kwaliteit. ‘Huishoudelijke hulp Franeker’ bij Suver Thús betekent dat u in zee gaat met echte experts. Onze hulpen werken niet alleen efficiënt en netjes, maar zorgen ook voor een persoonlijke aanpak. Ze volgen een op maat gemaakt plan, afgestemd op uw unieke situatie en wensen. Uw comfort en tevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Subsidie voor huishoudelijke hulp in Franeker?

Het kan zijn dat u in aanmerking komt voor een subsidie voor huishoudelijke hulp. Wij adviseren u contact op te nemen met uw gemeente voor meer informatie hierover. Bij Suver Thús streven we ernaar om onze diensten zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen in Franeker.

Huishoudelijke hulp Franeker: Neem contact op

Het leven kan hectisch zijn en soms hebben we allemaal een beetje hulp nodig. Als u in Franeker of omgeving woont en op zoek bent naar professionele huishoudelijke ondersteuning, is Suver Thús uw go-to adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw dagelijks leven een stukje makkelijker kunnen maken!

 

Contact

 

Wat doet uw thuishulp?

Onze thuishulpen zorgen voor een lekker schoon huis. Zij maken bijvoorbeeld uw sanitair schoon, ze stofzuigen en dweilen. Ondertussen kan het beddengoed gewassen worden. U bespreekt met uw eigen huishoudelijke hulp hoe de werkzaamheden worden ingevuld. Waar mogelijk doen wij dingen samen met u; samenwerken is immers gezelliger dan alleen werken. Hoe vaak de hulp langskomt is afhankelijk van uw beschikking van de gemeente.

 

Huishoudelijke hulp niveau 1 (HH1)

Wij bieden thuishulp op twee niveaus. Bij Huishoudelijke hulp niveau 1 bent u degene die bepaalt wat er moet gebeuren in het huishouden. U geeft aan waarmee de thuishulp u van dienst kan zijn. Lukt het niet meer om de regie te voeren over uw huishouden, dan is er Huishoudelijke hulp niveau 2.

 

Huishoudelijke hulp niveau 2 (HH2)

Bij Huishoudelijke hulp niveau 2 bepaalt u in samenspraak met de thuishulp wat er moet gebeuren. De hulp bekijkt de situatie, geeft advies en stemt met u af. De hulp in de huishouding ondersteunt u met taken en neemt ze over waar nodig.

 

Deskundige en betrokken thuishulp

Onze huishoudelijke hulp nabij Franeker is deskundig en werkt ordelijk en hygiënisch. We leveren niet alleen huishoudelijke hulp van goede kwaliteit, maar doen meer. We luisteren naar u en kijken hoe het met u gaat. Omdat wensen en behoeften kunnen veranderen, overleggen onze hulpen regelmatig met u.

Eén aanspreekpunt

Uw eigen hulp is uw aanspreekpunt, wel zo prettig. Alles rondom de hulp bespreekt u dus met de huishoudelijke hulp in Franeker. Uw thuishulp wordt ondersteund vanuit ons servicekantoor in Sneek. Wilt u graag contact opnemen met ons serviceteam? Dan kunt u op werkdagen van 09:00 uur tot 17.00 uur contact met ons opnemen. Bel naar 0515 20 20 80 of vul het contactformulier in.

Thuishulp aanvragen

Veelgestelde vragen