Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Huishoudelijke Hulp Drachten

Bent u op zoek naar huishoudelijke hulp in Drachten? Suver Thús is de huishoudelijke hulp die u zoekt! Suver Thús biedt u de beste kwaliteit huishoudelijke hulp in Drachten. Met jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis bieden wij u een persoonlijke dienstverlening die uw huishoudelijke taken uit handen neemt.

Met Suver Thús krijgt u hulp met alles wat uw huishouden nodig heeft. Wij hebben ervaring met schoonmaken van vloeren, ramen, meubels en andere oppervlakken. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het stofzuigen, stofwissen, stof afnemen en het sorteren van kleding. Ook kunt u ons inschakelen voor het opruimen van uw huis, het opbergen van spullen, het schoonmaken van keukenapparatuur en het aanpassen van meubels.

U krijgt bij Suver Thús een gepersonaliseerde service, die afgestemd is op uw wensen. Onze huishoudelijke hulp in Drachten werkt nauw samen met u om te zorgen dat uw huis er netjes en opgeruimd uitziet. Wij staan altijd klaar om te helpen met alle taken die uw huishouden nodig heeft.

Daarnaast biedt Suver Thús ook een 24/7 klantenservice. U kunt ons altijd bereiken voor advies, vragen of als u een afspraak wilt maken. Ons team bestaat uit professionele en betrouwbare huishoudelijke hulpen die uw huishouden op de best mogelijke manier aanpakken.

Kortom, als u op zoek bent naar huishoudelijke hulp in Drachten, dan is Suver Thús de beste optie voor u. Wij bieden u de beste service en kwaliteit, waardoor uw huishoudelijke taken eenvoudig en zonder zorgen uitgevoerd worden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat doet uw thuishulp?

Onze thuishulpen zorgen voor een lekker schoon huis. Zij maken bijvoorbeeld uw sanitair schoon, ze stofzuigen en dweilen. Ondertussen kan het beddengoed gewassen worden. U bespreekt met uw eigen huishoudelijke hulp hoe de werkzaamheden worden ingevuld. Waar mogelijk doen wij dingen samen met u; samenwerken is immers gezelliger dan alleen werken. Hoe vaak de hulp langskomt is afhankelijk van uw beschikking van de gemeente.

 

Huishoudelijke hulp niveau 1 (HH1)

Wij bieden thuishulp op twee niveaus. Bij Huishoudelijke hulp niveau 1 bent u degene die bepaalt wat er moet gebeuren in het huishouden. U geeft aan waarmee de thuishulp u van dienst kan zijn. Lukt het niet meer om de regie te voeren over uw huishouden, dan is er Huishoudelijke hulp niveau 2.

 

Huishoudelijke hulp niveau 2 (HH2)

Bij Huishoudelijke hulp niveau 2 bepaalt u in samenspraak met de thuishulp wat er moet gebeuren. De hulp bekijkt de situatie, geeft advies en stemt met u af. De hulp in de huishouding ondersteunt u met taken en neemt ze over waar nodig.

 

Deskundige en betrokken thuishulp

Onze huishoudelijke hulpen zijn deskundig en werken ordelijk en hygiënisch. Ze leveren niet alleen huishoudelijke hulp van goede kwaliteit, ze doen meer. Ze luisteren naar u en kijken hoe het met u gaat. Omdat wensen en behoeften kunnen veranderen, overleggen ze regelmatig met u.

Eén aanspreekpunt

Uw eigen hulp is uw aanspreekpunt, wel zo prettig. Alles rondom de hulp bespreekt u dus met de thuishulp. Uw thuishulp wordt ondersteund vanuit ons servicekantoor in Sneek. Wilt u graag contact opnemen met ons serviceteam? Dan kunt u op werkdagen van 09:00 uur tot 17.00 uur contact met ons opnemen. Bel naar 0515 20 20 80 of vul het contactformulier in.

Thuishulp aanvragen