Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Suver Thús: Uw huishoudelijke hulp in Drachten

Huishoudelijke hulp Drachten

Zoekt u een betrouwbare huishoudelijke hulp in Drachten? Dan is Suver Thús dé oplossing die u nodig heeft. Met onze focus op kwaliteit en persoonlijke aandacht zorgen wij ervoor dat uw woning er altijd piekfijn uitziet.

Expertise in huishoudelijke hulp Drachten

Bij Suver Thús hebben we een rijke ervaring in het huishouden. Of het nu gaat om het schoonmaken van vloeren, ramen of meubels, of om het stofvrij maken van uw woonruimte; onze professionals hebben het eerder gedaan. Maar dat is nog niet alles. Ook voor het sorteren van kleding, het netjes opbergen van uw spullen, het grondig reinigen van uw keukenapparatuur of het aanpassen van meubelindeling kunt u op onze expertise rekenen.

Gepersonaliseerde huishoudelijke hulp Drachten

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Daarom stemmen we onze huishoudelijke hulp in Drachten volledig af op uw specifieke wensen en behoeften. Ons team werkt nauw samen met u, zodat uw huis altijd naar uw zin is. Wij nemen de tijd om u te leren kennen, zodat we uw wensen tot in detail kunnen vervullen.

Altijd bereikbaar voor u

Omdat we begrijpen dat vragen of behoeften op elk moment kunnen opkomen, hebben we een 24/7 klantenservice. Heeft u advies nodig over het huishouden, wilt u een vraag stellen of een afspraak maken? Wij staan altijd voor u klaar. Ons team van huishoudelijke hulpen in Drachten is professioneel, betrouwbaar en altijd gericht op het leveren van de best mogelijke service.

Kies voor de beste huishoudelijke hulp Drachten

Samenvattend, als u op zoek bent naar uitmuntende huishoudelijke hulp in Drachten, is Suver Thús de ideale partner voor u. Laat al uw huishoudelijke zorgen achterwege en vertrouw op onze expertise en toewijding. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de kwaliteit en zorg van Suver Thús.

 

Contact

 

Wat doet uw thuishulp?

Onze thuishulpen zorgen voor een lekker schoon huis. Zij maken bijvoorbeeld uw sanitair schoon, ze stofzuigen en dweilen. Ondertussen kan het beddengoed gewassen worden. U bespreekt met uw eigen huishoudelijke hulp hoe de werkzaamheden worden ingevuld. Waar mogelijk doen wij dingen samen met u; samenwerken is immers gezelliger dan alleen werken. Hoe vaak de hulp langskomt is afhankelijk van uw beschikking van de gemeente.

 

Huishoudelijke hulp niveau 1 (HH1)

Wij bieden thuishulp op twee niveaus. Bij Huishoudelijke hulp niveau 1 bent u degene die bepaalt wat er moet gebeuren in het huishouden. U geeft aan waarmee de thuishulp u van dienst kan zijn. Lukt het niet meer om de regie te voeren over uw huishouden, dan is er Huishoudelijke hulp niveau 2.

 

Huishoudelijke hulp niveau 2 (HH2)

Bij Huishoudelijke hulp niveau 2 bepaalt u in samenspraak met de thuishulp wat er moet gebeuren. De hulp bekijkt de situatie, geeft advies en stemt met u af. De hulp in de huishouding ondersteunt u met taken en neemt ze over waar nodig.

 

Deskundige en betrokken thuishulp

Onze huishoudelijke hulpen zijn deskundig en werken ordelijk en hygiënisch. Ze leveren niet alleen huishoudelijke hulp van goede kwaliteit, ze doen meer. Ze luisteren naar u en kijken hoe het met u gaat. Omdat wensen en behoeften kunnen veranderen, overleggen ze regelmatig met u.

Eén aanspreekpunt

Uw eigen hulp is uw aanspreekpunt, wel zo prettig. Alles rondom de hulp bespreekt u dus met de thuishulp. Uw thuishulp wordt ondersteund vanuit ons servicekantoor in Sneek. Wilt u graag contact opnemen met ons serviceteam? Dan kunt u op werkdagen van 09:00 uur tot 17.00 uur contact met ons opnemen. Bel naar 0515 20 20 80 of vul het contactformulier in.

Thuishulp aanvragen

Veelgestelde vragen