Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Huishoudelijke hulp Bolsward: Uw hulp dichtbij huis

Huishoudelijke hulp Bolsward

Betrouwbare huishoudelijke hulp in Bolsward

Wanneer u woonachtig bent in of rondom Bolsward en op zoek bent naar een betrouwbare huishoudelijke hulp, bent u bij ons aan het juiste adres. Huishoudelijke hulp Bolsward zorgt ervoor dat uw huishoudelijke taken met professionaliteit en zorg worden uitgevoerd.

Waarom kiezen voor huishoudelijke hulp Bolsward?

Wij staan klaar om u te ondersteunen, ongeacht uw specifieke behoeften. Of u nu enkel op zoek bent naar een extra handje hulp in huis of u wilt dat een professional uw dierbaren ondersteunt, wij zijn er voor u. Wij nemen taken over zoals afwassen, wassen, stofzuigen en andere huishoudelijke klusjes die u misschien niet zelf kunt of wilt doen.

Bovendien begrijpen we dat elk huishouden uniek is. Daarom gaan we graag met u in gesprek om te bepalen welke diensten het beste passen bij uw situatie, zodat iedereen zich comfortabel en tevreden voelt in zijn of haar eigen woning.

Expertise en respect: Onze belofte

Elke huishoudelijke hulp van Huishoudelijke Hulp Bolsward is getraind en deskundig op zijn of haar vakgebied. U kunt erop vertrouwen dat ze u en uw huis met het grootste respect behandelen. Omdat persoonlijk contact zo belangrijk is, zorgen we ervoor dat u een vast aanspreekpunt heeft binnen onze organisatie.

Huishoudelijke hulp in Bolsward: Maak kennis met Suver Thús

Stop met verder zoeken naar de ideale huishoudelijke hulp in Bolsward. Maak uw leven een stukje makkelijker en laat de zorgen over aan ons. Vraag vandaag nog uw huishoudelijke hulp aan via Suver Thús en ervaar zelf de kwaliteit en toewijding die wij bieden.

Samengevat, voor betrouwbare, respectvolle en efficiënte huishoudelijke hulp in Bolsward, bent u bij ons op de juiste plek.

Contact

 

Wat doet uw thuishulp?

Onze thuishulpen zorgen voor een lekker schoon huis. Zij maken bijvoorbeeld uw sanitair schoon, ze stofzuigen en dweilen. Ondertussen kan het beddengoed gewassen worden. U bespreekt met uw eigen huishoudelijke hulp hoe de werkzaamheden worden ingevuld. Waar mogelijk doen wij dingen samen met u; samenwerken is immers gezelliger dan alleen werken. Hoe vaak de hulp langskomt is afhankelijk van uw beschikking van de gemeente.

 

Huishoudelijke hulp niveau 1 (HH1)

Wij bieden thuishulp op twee niveaus. Bij Huishoudelijke hulp niveau 1 bent u degene die bepaalt wat er moet gebeuren in het huishouden. U geeft aan waarmee de thuishulp u van dienst kan zijn. Lukt het niet meer om de regie te voeren over uw huishouden, dan is er Huishoudelijke hulp niveau 2.

 

Huishoudelijke hulp niveau 2 (HH2)

Bij Huishoudelijke hulp niveau 2 bepaalt u in samenspraak met de thuishulp wat er moet gebeuren. De hulp bekijkt de situatie, geeft advies en stemt met u af. De hulp in de huishouding ondersteunt u met taken en neemt ze over waar nodig.

 

Deskundige en betrokken thuishulp

Onze huishoudelijke hulpen zijn deskundig en werken ordelijk en hygiënisch. Ze leveren niet alleen huishoudelijke hulp van goede kwaliteit, ze doen meer. Ze luisteren naar u en kijken hoe het met u gaat. Omdat wensen en behoeften kunnen veranderen, overleggen ze regelmatig met u.

Eén aanspreekpunt

Uw eigen hulp is uw aanspreekpunt, wel zo prettig. Alles rondom de hulp bespreekt u dus met de thuishulp. Uw thuishulp wordt ondersteund vanuit ons servicekantoor in Sneek. Wilt u graag contact opnemen met ons serviceteam? Dan kunt u op werkdagen van 09:00 uur tot 17.00 uur contact met ons opnemen. Bel naar 0515 20 20 80 of vul het contactformulier in.

Thuishulp aanvragen

Veelgestelde vragen