Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Professionele huishoudelijke hulp in Bergum

Voor ouderen of mensen die moeite hebben met dagelijkse huishoudelijke taken, biedt Suver Thús de perfecte oplossing! Als een professionele organisatie zijn wij gespecialiseerd in het bieden van huishoudelijke hulp in Bergum. Onze uitgebreide diensten omvatten onder andere schoonmaken, wassen, strijken, boodschappen doen en nog veel meer.

Onze toegewijde huishoudelijke hulpen staan voor u klaar en voeren de taken efficiënt en nauwkeurig uit. Ze werken volgens een plan dat volledig is afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Met onze ondersteuning wordt niet alleen de last van uw dagelijkse taken verlicht, maar krijgt u ook meer kostbare tijd en ruimte om te ontspannen.

Indien u geïnteresseerd bent in het aanvragen van subsidie voor huishoudelijke hulp, kunt u contact opnemen met uw gemeente. Huishoudelijke hulp in Bergum is een effectieve manier om de stress van het huishouden te verminderen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u wilt dat wij uw schoonmaakwerkzaamheden voor u uitvoeren. We staan graag voor u klaar!

Wat doet uw thuishulp?

Onze thuishulpen zorgen voor een lekker schoon huis. Zij maken bijvoorbeeld uw sanitair schoon, ze stofzuigen en dweilen. Ondertussen kan het beddengoed gewassen worden. U bespreekt met uw eigen huishoudelijke hulp hoe de werkzaamheden worden ingevuld. Waar mogelijk doen wij dingen samen met u; samenwerken is immers gezelliger dan alleen werken. Hoe vaak de hulp langskomt is afhankelijk van uw beschikking van de gemeente.

 

Huishoudelijke hulp niveau 1 (HH1)

Wij bieden thuishulp op twee niveaus. Bij Huishoudelijke hulp niveau 1 bent u degene die bepaalt wat er moet gebeuren in het huishouden. U geeft aan waarmee de thuishulp u van dienst kan zijn. Lukt het niet meer om de regie te voeren over uw huishouden, dan is er Huishoudelijke hulp niveau 2.

 

Huishoudelijke hulp niveau 2 (HH2)

Bij Huishoudelijke hulp niveau 2 bepaalt u in samenspraak met de thuishulp wat er moet gebeuren. De hulp bekijkt de situatie, geeft advies en stemt met u af. De hulp in de huishouding ondersteunt u met taken en neemt ze over waar nodig.

 

Deskundige en betrokken thuishulp

Onze huishoudelijke hulpen zijn deskundig en werken ordelijk en hygiënisch. Ze leveren niet alleen huishoudelijke hulp van goede kwaliteit, ze doen meer. Ze luisteren naar u en kijken hoe het met u gaat. Omdat wensen en behoeften kunnen veranderen, overleggen ze regelmatig met u.

Eén aanspreekpunt

Uw eigen hulp is uw aanspreekpunt, wel zo prettig. Alles rondom de hulp bespreekt u dus met de thuishulp. Uw thuishulp wordt ondersteund vanuit ons servicekantoor in Sneek. Wilt u graag contact opnemen met ons serviceteam? Dan kunt u op werkdagen van 09:00 uur tot 17.00 uur contact met ons opnemen. Bel naar 0515 20 20 80 of vul het contactformulier in.

Thuishulp aanvragen