Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  • frl

Huishoudelijke hulp van Suver Thús

Huishoudelijke hulp van Suver Thús

Huishoudelijke hulp is een uitkomst als u zelfstandig kunt wonen, maar het huishouden niet helemaal zelf kunt doen. Woont de hulpbehoevende in de gemeente Súdwest-Fryslân, De Fryske Marren of Waadhoeke? Dan kunt u gebruik maken van de huishoudelijke hulp van Suver Thús. We leggen u graag uit wat u dan krijgt.

Onze hulp in de huishouding

Huishoudelijke hulp aanvragen via de Wmo >

Wat doet uw thuishulp?

Onze thuishulpen zorgen voor een lekker schoon huis. Zij maken bijvoorbeeld uw sanitair schoon, ze stofzuigen en dweilen. Ondertussen kan het beddengoed gewassen worden. En is er tijd over? Dan kan de hulp bijvoorbeeld uw ramen lappen. U bespreekt met uw eigen huishoudelijke hulp hoe de werkzaamheden worden ingevuld. Hoe vaak de hulp langskomt is afhankelijk van uw beschikking van de gemeente. Lees hoe dit zit en hoe u huishoudelijke hulp kunt aanvragen.

Huishoudelijke hulp niveau 1 (HH1) en niveau 2 (HH2)

Wij bieden thuishulp op twee niveaus. Bij Huishoudelijke hulp niveau 1 bent u degene die bepaalt wat er moet gebeuren in het huishouden. U geeft aan waarmee de thuishulp u van dienst kan zijn. Lukt het niet meer om de regie te voeren over uw huishouden, dan is er Huishoudelijke hulp niveau 2.

Bij Huishoudelijke hulp niveau 2 bepaalt u in samenspraak met de thuishulp wat er moet gebeuren. De hulp bekijkt de situatie, geeft advies en stemt met u af. De hulp in de huishouding ondersteunt u met taken en neemt ze over waar nodig.

Een huishoudelijke hulp uit Friesland

Bij Suver Thús krijgt u hulp in de huishouding van een betrokken medewerker uit de omgeving. Wij zijn een Friese organisatie die voorheen onderdeel was van Thuiszorg Zuidwest Friesland. Bijna al onze medewerkers wonen dan ook in Friesland.

Spreekt u liever Fries? Gjin probleem, wy ferstean jo!

Eén aanspreekpunt

Uw eigen hulp is uw aanspreekpunt, wel zo prettig. Alles rondom de hulp bespreekt u dus met de thuishulp. Uw thuishulp wordt ondersteund vanuit ons servicekantoor in Sneek. Wilt u graag contact opnemen met ons serviceteam? Dan kunt u op werkdagen tot 14.00 uur bellen naar 0515 20 20 80 of een e-mail sturen naar info@suver.nl.

Deskundige en betrokken thuishulp

Onze huishoudelijke hulpen zijn deskundig en werken ordelijk en hygiënisch. Ze leveren niet alleen huishoudelijke hulp van goede kwaliteit, ze doen meer. Ze luisteren naar u en kijken hoe het met u gaat. Omdat wensen en behoeften kunnen veranderen, overleggen ze regelmatig met u.

Zorgteam in de buurt

Al onze thuishulpen werken samen met het lokale zorgteam van Thuiszorg Zuidwest Friesland. Dit team kan alle soorten thuiszorg voor u regelen. Eén telefoontje is voldoende. Krijgt u al thuiszorg en zijn uw wensen veranderd? Dan kunt u dit rechtstreeks bespreken met uw verzorgende of verpleegkundige van de thuiszorg.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Zo vraagt u hulp aan