Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar ons blog

Keuken schoonmaken na het koken!

Gepubliceerd op:

Weet je wat het ergste is aan koken? Het schoonmaken.

Als je niet oppast, kun je zo lang schoonmaken dat het moeilijk wordt om van het koken te genieten. Maar maak je geen zorgen! Wij hebben enkele tips om je keuken schoon en netjes te houden terwijl je je dagelijkse bezigheden uitvoert.

Ten eerste: zet altijd een vuilnisbak in de keuken. Het is waarschijnlijk vrij duidelijk, maar als je er geen hebt en je maakt iets dat weggegooid moet worden, kan het heel vervelend zijn om naar buiten of naar de gang te moeten lopen om iets weg te gooien. Het is ook niet goed voor het milieu! Zorg er dus voor dat er altijd een plek voor afval is in je keuken.

Volgende tip: gebruik een spons! Sponzen zijn geweldig omdat ze water absorberen en je zo etensresten weg kunt schrobben zonder je handen vuil te maken – en zonder chemicaliën of papieren handdoeken te hoeven gebruiken die problemen met je gezondheid (of het milieu) kunnen veroorzaken. Spoel uw spons regelmatig uit en berg hem droog op als je hem niet gebruikt.

Tot slot: veeg dingen vaak schoon! Als je de werkbladen regelmatig schoonmaakt, voorkom je dat er zich na verloop van tijd smurrie ophoopt.