Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar ons blog

Training Omgaan met Dementie

Gepubliceerd op:

Bij Suver Thus is de training “omgaan met dementie” door bijna al onze medewerkers afgerond!

Vorig jaar september zijn wij van start gegaan met de training Omgaan met Dementie. Dit doen wij omdat het herkennen van de signalen van dementie en het weten hoe hier mee om te gaan erg belangrijk is voor onze medewerkers. Zij krijgen er in de praktijk immers bijna allemaal mee te maken bij onze cliënten. Door de training af te ronden zorgen wij voor begrip, en kennis, en geven wij tips en tools hoe ermee om te gaan als je te maken krijgt met een cliënt met (beginnende) dementie. Uiteraard zorgt dit ervoor dat wij ons werk beter uit gaan voeren, en wij meer kunnen betekenen voor onze cliënten!