Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Header Cirkel
Terug naar ons blog

Suver Thus hoofdsponsor van de Gaasterland wandeltocht 2022

Gepubliceerd op:

Wij waren dit jaar hoofdsponsor van de Gaasterland wandeltocht die op 1 mei 2022 gelopen is. Dit doen wij omdat wij een gezonde levensstijl voorstaan en onze medewerkers de mogelijkheid willen geven (gratis) mee te wandelen. Ook weten wij dat de wandeltocht elk jaar een behoorlijk aantal mensen trekt die mantelzorger zijn of in de leeftijd zijn waarbij hun naasten een beroep zullen gaan doen op mantelzorg. Ook deze doelgroep ondersteunen wij graag.

Een flinke ploeg medewerkers van Suver Thús heeft meegewandeld met de Gaasterland wandeltocht. In totaal waren er meer dan 2.400 wandelaars die de Gaasterland wandeltocht hebben afgelegd! De 18e editie van de Gaasterland Wandeltocht staat volgend jaar gepland op zondag 7 mei 2023. Wij zijn er zeker weer bij, u ook?

Foto’s van de wandeltocht en meer informatie is te vinden op www.gaasterlandwandeltocht.nl.

Gaasterland Wandeltocht