Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Vacature: Teamleider

Teamleider Hulp in de Huishouding

Wij zijn op zoek naar een teamleider voor 32 uur per week. Voel jij je uitgedaagd om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van ons nieuwe bedrijf?

Suver Thús; even voorstellen.
Suver Thús is gespecialiseerd in het bieden van hulp in de huishouding aan, met name, kwetsbare ouderen in de regio Zuidwest-Friesland. Onze ambitie is om onze cliënt zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen. Hierbij is een gezonde, persoonlijke leefomgeving van groot belang. Wij dragen hier aan bij door aandacht te besteden aan ieders speciale omstandigheden en wensen.

In ons nieuwe bedrijf (wij zijn per 1 januari 2020 verzelfstandigd, hiervoor waren wij onderdeel van de Zorg thuis van Antonius) staan continue verbetering en vernieuwing centraal. Onze ruim 600 thuishulpen maken het verschil en zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor onze cliënten. Onze medewerkers bieden niet alleen praktische ondersteuning, maar zorgen ook voor persoonlijk contact en leveren warme ondersteuning thuis.

De uitdaging
Onze teamleiders geven leiding aan een regionaal team van ongeveer 100-120 medewerkers. Als teamleider is je belangrijkste uitdaging het rondkrijgen van de planning voor de aan jou toegewezen teams. Je wijst cliënten toe aan medewerkers en zorgt er voor dat onze dienstverlening doorgaat. Je bent het aanspreekpunt voor je team, cliënten en de gemeentes. Dit contact is voornamelijk telefonisch.

Je werkt nauw samen met de andere teamleiders en onze coördinator logistiek en planning. Vanuit je eigen vakgebied adviseer je de directeur over optimalisatie van processen.

Je bent verantwoordelijk voor:

Wat breng je mee?

Wat bieden we jou?

Informatie & sollicitatie
Wij ontvangen jouw reactie, inclusief CV en motivatie waarom jij voor deze functie solliciteert graag voor 14 augustus 2020.

Voor meer informatie kun je terecht bij F. de Poel via 06-39263410 .

Kom werken bij Suver Thús!

    Heb je een rijbewijs?
    Over welk vervoermiddel beschik je?
    Geboortedatum
    Upload je CV
    Upload je motivatiebrief