Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Vacature medewerker intake zorg

Zo lang mogelijk gelukkig zelfstandig thuis blijven wonen! Dat is voor onze cliënten heel belangrijk. Wij zien het als onze missie om dat te realiseren, ongeacht beperkingen, problematiek, leeftijd of achtergrond van onze client.

Zoek jij een nieuwe uitdaging met een grote sociale component? Vind je het belangrijk een bijdrage te leveren aan zinvolle zorg in jouw regio en word je gemotiveerd door een zelfstandige en gevarieerde functie-inhoud? Dan komen we graag in contact met jou!

Wij zijn op zoek naar een:

Medewerker intake zorg

32-36 uur per week

Suver Thús; even voorstellen.
Suver Thús is gespecialiseerd in het bieden van hulp in de huishouding aan, met name, kwetsbare ouderen in een aantal gemeentes in Friesland. Onze ambitie is om onze cliënt zo lang mogelijk gelukkig thuis te laten wonen. Hierbij is een gezonde, persoonlijke leefomgeving van groot belang, met aandacht voor ieders speciale omstandigheden en wensen. Zorg op maat dus!

Onze 800 thuishulpen maken het verschil en zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor ruim 3500 cliënten. Onze medewerkers bieden niet alleen praktische ondersteuning in de huishouding, maar zorgen ook voor regelmatig persoonlijk en sociaal contact.

De uitdaging

Als medewerker intake bezoek je cliënten die zorg aanvragen via WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning). Jij kijkt of de cliënt in aanmerking komt voor deze zorg, wat de directe omgeving van de cliënt hierin zelf kan betekenen en hoe wij vervolgens de huishoudelijke zorg bij de cliënt optimaal kunnen inrichten.

Jouw belangrijkste uitdaging zit dus in het vinden van de balans tussen de cliënt de juiste zorg te bieden, rekening houdend met de wensen van de client en gebruik makend van de mogelijkheden die cliënt en of zijn of haar netwerk biedt, binnen de beschikbaar gestelde budgetten vanuit WMO.

Ruim de helft van je tijd ga je voor intake en evaluatiegesprekken langs bij de cliënten in jouw regio. Het andere deel van je tijd ben je bezig met de administratieve afhandeling van je bezoek zoals het indienen van jouw zorgplan bij de gemeente en de monitoring hiervan.

Je werkt nauw samen met externe partijen zoals gemeentes en zorgverleners en interne partijen zoals teamleiders en planners.

Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van je eigen afspraken, het in kaart brengen van de zorgbehoefte en de administratieve afhandeling die daarbij komt kijken.

Wat breng je mee?

Je hebt een warm hart en een koel hoofd. Daarnaast ben je zelfstandig, werk je graag met onze doelgroep, ben je representatief en vind je het leuk je bezoeken uit te werken binnen een administratief proces. Je bent woonachtig in ons werkgebied. Je beschikt over een MBO opleiding of hoger en natuurlijk een rijbewijs.

Wat bieden we jou?

Als belangrijkste maak je dagelijks het verschil in het leven van vaak kwetsbare mensen; zinvol werk dus. Daarnaast bieden wij:

Informatie & sollicitatie
Wij ontvangen jouw reactie, inclusief CV en motivatie waarom jij voor deze functie solliciteert, graag voor 20 september 2021.

Voor meer informatie kun je terecht bij Froukje de Poel (manager bedrijfsvoering) via 06-39263410 .

Voorafgaand aan indiensttreding vragen wij een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de selectieprocedure.

 

 

Solliciteer

  Je gegevens

  Voornaam

  Achternaam

  Telefoonnummer

  E-mail Adres

  Adres

  Plaats

  Postcode

  Ben je in het bezit van een rijbewijs?

  Over welk vervoermiddel heb je beschikking?

  Geboortedatum

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV